Ganni kimono med pailletter

Ganni kimono med pailletterSmuk smuk kimono i de fineste farver. Den er helt unik, og jeg ville føle mig som en million i den. Som jeg skrev under Gannis sorte kimono elsker jeg alt etnisk og især det japanske og kinesiske. Så det er heller ikke overraskende, at jeg er faldet for denne fine festlige kimono. Og i denne kimono ville jeg ikke føle, at jeg gik rundt i min morgenkåbe, fordi stoffet er så festligt og luksuriøst.

Ganni kjole 1.999 kr. her.

Gardenia Sequins. Kimonokjole med pailletter. Udsøgt pailletkjole i japansk-inspireret kimonosnit. Kjolen er lavet i elegant viskosegeorgette med blomstermønster af håndsyede pailletter. En yderst eksklusiv kjole, der tilfører dit look stilsikker elegance. Viscose georgette. Hand-sewn sequins. Floral pattern. Waist belt. Wrap-closure. 100% viscose, Loose fit, Fits true to size, take your normal size.

Udgivet i 03. Coats, 08. Wish list og tagget .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.