Chanti – tid til at lave ønskeliste

Chanti ringChantiChanti ringChanti øreringChantiChanti – tid til at lave ønskeliste.

Så er der kun lidt over en måned til jul, og det er på tide at lave ønskeliste. Smykker er en oplagt gave. Smykker vækker glæde og minder. Glæde, fordi smykker er lidt luksus. Minder, fordi smykket altid vil minde dig om den, du har fået smykket af. Men for nu at være på den sikre side, så lav din egen ønskeliste. Så er du sikker på at få noget, du kan bruge 😉

Prøv at kigge på http://www.chanti.dk/. Chanti er et slaraffenland af smykker. De har noget til alle. Og til gode priser.

Jeg har fundet en fin hvid zirkon solitairering i rhodineret sølv med blank overflade og facetsleben hvid zirkon til 180 kr. Chanti har et hav af ringe. Find din egen favorit her: http://www.chanti.dk/p-ringe.

Jeg fandt også et par ovale øreringe i oxideret sterlingsølv med blank overflade og cabochonslebne hvide opaler til 125 kr. Samt et par basic Aagaard kugleøreringe i 14 karat hvidguld med blank overflade til 525 kr.

Husk at dele din ønskeseddel med dine kære 🙂

Modellen på billederne er min smukke datter.

Chanti har også et site med smykker til engrospriser. Prøv at kigge her: http://www.chanti.com/dk/Sølv-Ringe. Du skal minimum bestille for 650 kr. Leveringstiden er ca. 14 dage, og reglerne for erhvervsdrivende er gældende. Er du privatperson, kan du godt bestille på www.chanti.com. Du skal bare være opmærksom på, at du mister retten til at returnere varer og få pengene tilbage, når du har bestilt. Priserne er dog så lave, at du kan købe 5–6 gange så mange smykker som normalt. Så har du købt smykker, du ikke kan lide, så har du stadig sparet rigtig mange penge.

Dette indlæg er sponsoreret.

Udgivet i 05. Accessories, 07. My wardrobe og tagget .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.