Jewellery – Chanti Chanti Chanti

Chanti jewelleryChanti jewelleryChanti jewelleryJewellery – Chanti smykker

Det er næsten som at have fødselsdag. Der kommer en fin lille pakke med posten. Med de fineste små sorte æsker med hvide bånd. Chanti er Danmarks største smykkesite på nettet. De har et kæmpe udvalg og hurtig levering – altid i fine gaveæsker. Så det er en fornøjelse at modtage en bestilling.

Den anden dag dumpede der to par Månesten øreringe og en Julie Sandlau x Pieces ring ind af brevsprækken. Smykkerne levede fuldt ud op til forventningerne. De var lige præcis så fine, som jeg havde forestillet mig. Sort sølv og små smykker er trends, som jeg også er hoppet med på 🙂 .

Ud over mit ur og min vielsesring (på højre hånd) plejer jeg at bruge øreringe og en eller to ringe på venstre hånd. Jeg kan godt lide, når smykkerne taler samme sprog. De behøver ikke at være et sæt. Bare de har noget til fælles på en eller anden måde. Her er det det sorte sølv og det spinkle og fine, som er fællesnævneren.

Mine outfits består typisk af en mønstret kjole og sort basis. Og jeg kan godt lide kjoler, der virkelig har personlighed. Mine smykker skal derfor ikke spille ‘leading role’, men ‘supporting role’. Og den rolle synes jeg, at de her smykker spiller rigtigt godt. De kan gøre, at en mormor-kjole alligevel virker opdateret. De giver lidt kant.

Månesten øreringene er i sort rhodineret sølv med mat overflade og med en facetsleben hvid topas. De er meget små, kun 2 mm. Jeg har to huller i hvert øre. Synes, at det ser vældig fint ud med de to små ‘diamanter’ ved siden af hinanden på øreflippen. Sort sølv er meget oppe i tiden, og Chanti har et stort udvalg. Se alle Chantis øreringe i sort sølv.

Julie Sandlau x Pieces ringen med fjer er i oxideret sterlingsølv med mat overflade. Den er lille, fin og spinkel. Så den passer rigtig godt sammen med øreringene. Se alle Chantis ringe i sort sølv. Der er virkelig mange.

I det hele taget er Chantis udvalg så stort, at man kan bruge timer på at kigge på smykker. Chanti sælger rigtig mange andre mærkesmykker end deres eget mærke. De har fx Julie Sandlau, Izabel Camille, Aagaard, Kranz & Ziegler, Lisbeth Dahl og mange mange flere. Søgekriterierne er super. Så man har gode muligheder for at indkredse sin søgning. Jeg plejer bare at proppe i indkøbskurven og så sortere ud bagefter. Og så har de 30 dages fuld returret og fri fragt ved køb over 500 kr. Chanti er også på facebook.

Min kjole er denne her.

Chanti jewellery

Chanti jewellery

Sponsoreret

Udgivet i 05. Accessories, 07. My wardrobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.